Over

Wie ben ik?

Zowel mijn werk als hobby’s voer ik al jaren uit met veel passie, enthousiasme en energie. Dan is het ook goed om af en toe een rustmoment te pakken. Een avond ontspannen in de sauna of genieten van een ontspanningsmassage. Alle spanning en stress uit het lichaam en ‘het hoofd leeg’. Regelmatig gaf ik zelf vanuit eigen gevoel en intuïtie massages aan mijn vrouw en kinderen. Dat werd niet alleen zeer goed door hen ontvangen, maar werkte bij mij ook rustgevend.

Ik werd dan ook aangemoedigd hier meer mee te doen en zo kwam ik bij de OMB-academie (Academie voor Ontspanning, Massage en Bewustwording). Vanaf de eerste basiscursus kreeg het massagevirus mij nu echt goed te pakken en heb ik direct een professionele massagetafel gekocht. Mijn gezin, vrienden en kennissen wilden maar wat graag op de massagetafel plaatsnemen, zodat ik kon blijven oefenen. Na de basiscursus volgden nog vele vervolgcursussen en praktijkavonden en is masseren een tweede natuur geworden.

Gun jezelf een rustmoment, geniet van ontspanningsmassage in mijn praktijk of bij je thuis met mijn mobiele massagetafel en ervaar de passie voor massage  … Take A Break!

Stuur een bericht via de mail of maak gebruik contactformulier voor meer info en het maken van een afspraak.

Ronald

Ronald

“De massage heeft mijn stijve schouders weer losgemaakt. Een echte aanrader!”

Ed